“Rambo: Last Blood”- Corupţie, conflicte, ură, nedreptate, război (video)

Filmul “Rambo: Last Blood”, în regia lui Adrian Grunberg, bazat pe personajul “John Rambo”, creaţia lui David Morrell, a avut premiera în SUA pe 20 septembrie, iar în prezent poate fi văzut pe marile ecrane. “Rambo: Last Blood” are scenariul semnat de Sylvester Stallone şi Matthew Cirulnick, iar povestea realizată de Stallone şi Dan Gordon.
La 11 ani de la conflictele din Birmania, celebrul John Rambo (Sylvester Stallone), aflat în 2019 la a 5-a ecranizare, este în Bowie, Arizona, la ferma familiei lui, împreună cu Maria Beltran (Adriana Barraza), o bună prietenă, şi cu Gabrielle (Yvette Monreal), nepoata Mariei. Rambo este salvator şi ajută autorităţile în situaţii extreme precum furtuni, cutremure, accidente sau incendii. Războiul nu mai face parte din prezentul lui, însă amintirile tulburătoare sunt uneori copleşitoare.
Gabrielle, care i-a demonstrat că iubirea, frumuseţea, speranţa, şi binele există în această lume, îşi caută tatăl biologic. Ea şi Rambo au o relaţie extraordinară, dar Gabrielle vrea să ştie mai multe despre trecut. Mama ei a murit. Rambo şi Maria au avut grijă de ea, deoarece tatăl nu şi-a dorit un copil şi o viaţă împreună cu mama ei şi cu ea. Rambo îi spune că întâlnirea cu un om oribil, aşa cum e tatăl biologic, nu are sens, însă Gabrielle, cu ajutorul unei amice, fără să ştie Rambo, ajunge în Mexic, unde se întâlneşte cu părintele biologic. Gabrielle află că omul este într-adevăr un monstru. Împreună cu amica ei, tânăra ajunge într-un club, şi, zona fiind foarte periculoasă, deznodământul prezenţei în Mexic înseamnă răpire şi prostituţie.
Zona în care a ajuns Gabrielle este controlată de membri ai unui cartel mexican, care au operațiuni cu droguri, arme sau trafic de persoane. Iad în Mexic. Rambo află de dispariţia fetei şi pleacă după ea. Se întâlneşte cu un diavol, care are informaţii despre Gabrielle, dar, fiind singur, misiunea este eşec la început. Rambo este salvat de o jurnalistă independentă, aflată în Mexic pentru că sora ei a fost răpită şi omorâtă de cartelul mexican.
Se află cine e Rambo, iar Gabrielle suportă consecinţele, diavolii asigurându-se că fata ajunge la un pas de moarte. Rambo o găseşte, însă, prea târziu. În drum spre casă, Gabrielle moare. Începe răzbunarea lui Rambo – “Arta războiului”…
Omul este rău. Corupţie, trafic de persoane, răpiri, conflicte, ură – acţiuni din realitate, deşi există justiţie, dreptate, adevăr, bine, corect, deci răul ar trebui să nu existe…

, , , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *