PSD lansează un nou program important pentru tineri și pentru familiile la început de drum!

Este o nouă inițiativă a guvernării noastre care sprijină puternic familiile tinere să își cumpere o locuință decentă, dar în egală măsură susține și sectorul construcțiilor. 
Sub deviza ”O familie, o casă!” acest nou program va înlocui programul Prima Casă și oferă posibilitatea achiziționării unei locuințe în condiții extrem de avantajoase.
Astfel, toți cei interesați trebuie să știe că limita maximă a creditului este 66.500 de euro, cu un avans de minim 5% din suma solicitată, împrumutul purtând o dobândă fixă care nu depășește 5,5%. 
Mai mult, familiile cu un singur copil vor beneficia de reducerea cu 0,5 puncte procentuale a ratei dobânzii creditului garantat pe toată durata Programului, în timp ce pentru familiile cu doi sau mai mulţi copii rata dobânzii va fi mai mică cu 1 punct procentual. 
PSD face prin acest nou program dovada determinării sale de a-i face pe tinerii români să rămână în țară să-și facă un rost aici, acasă.

Dragi prieteni,

Acest gen de măsuri sociale este cel care aduce beneficii pentru cei mai mulți dintre români, în acest caz pentru tineri, pentru cei care nu au posibilități pentru a accesa un credit bancar normal, pentru cei care își doresc să-și întemeieze o familie, dar le lipsesc banii necesari achiziționării unei locuințe. 
Coincidență sau nu, acest gen de măsuri este cel pentru care suntem cel mai aspru criticați de către actuala Opoziție, adică de aceleași grupuri politice care au criticat și critică în continuare măsurile de majorare a salariului minim și de creștere a punctului de pensie. Este vorba, așa cum știți deja, de gupuri politice care își doresc tăieri de pensii și de salarii în cazul în care vor ajunge la Guvernare.
De ce este PSD criticat pentru astfel de măsuri? Pentru că dreptei politice nu îi plac măsurile care aduc bunăstare tuturor românilor. Dreptei politice îi convine situația în care poporul ar trăi în continuare în sărăcie – un popor sărac este mai ușor de condus.
Cum să le placă celor de la PNL faptul că România este de doi ani și jumătate pe creștere economică susținută? Cum să le placă faptul că românii au salarii mai mari, că au un nivel de trai mai ridicat și o putere de cumpărare mai mare? Cum să le placă faptul că pensionarii își permit în sfârșit să cumpere mai mult cu pensiile lor, care încă destul de mici pentru cât le datorăm și pentru cât au făcut pentru țară?
Sper din suflet ca toți românii să deschidă ochii la ceea ce se întâmpă, să înțeleagă cine le dorește binele, ce partid este preocupat de soarta lor și de bunăstarea tuturor și ce partide sunt preocupate de tăieri de pensii și salarii și de concedieri masive în sectorul public.

Președintele PSD Călărași, 
Iulian Iacomi

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *