Proiectul “Luna dramaturgiei românești” continuă cu piesa de teatru „Călătoarea și Shakespeare”, de Lucia Verona, în regia Ruxandrei Bălașu

Proiectul "Luna dramaturgiei românești" continuă cu piesa de teatru „Călătoarea și Shakespeare”, de Lucia Verona, în regia Ruxandrei Bălașu
Proiectul “Luna dramaturgiei românești” continuă cu piesa de teatru „Călătoarea și Shakespeare”, de Lucia Verona, în regia Ruxandrei Bălașu

În luna octombrie, sub sloganul „Sărbătorește românește”, Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași alături de Teatrul Dramaturgilor Români va desfășura proiectul „LUNA DRAMATURGIEI ROMÂNEȘTI, cu susținerea Consiliului Județean Călărași.

Proiectul a debutat în data de 9 octombrie 2018, cu piesa de teatru „Autorul e în sală, de Ion Băieșu, în regia lui Dan Tudor.

Miercuri, 17 octombrie 2018 – piesa de teatru „Călătoarea și Shakespeare, de Lucia Verona, în regia Ruxandrei Bălașu.

Distribuție – Monica Davidescu/ Ruxandra Bălașu, Marius Bodochi, Pavel Bârsan, Dana Voicu, Gabriel Costan, Alexandru Făiniși, Claudia Dionise, Alexandra Gabriela Niță și Alexandru Mandu.

Sinopsis:

O femeie a zilelor noastre trăiește un moment unic: întâlnirea cu cel mai mare dramaturg al lumii, apărut ca prin magie pe o scenă contemporană.

 

Marți, 23 octombrie 2018 – piesa de teatru „Infractorii, de Ana Maria Bamberger, în regia lui Dan Tudor.

Distribuție – Ada Navrot și Dan Tudor.

Sinopsis:

„Infractorii”, o comedie care face haz de necaz.

Ce-ai face dacă un incendiu a distrus tot ce aveai, asigurarea nu plătește, banca refuză să-ți acorde credit și soția te anunță că familia se va mări curând? Și – dacă asta face din tine un… „infractor”?

Marți, 30 octombrie 2018 – piesa de teatru „Dona Juana, de Anca Visdei, în regia lui Radu Gheorghe.

Distribuție – Cătălina Mustață,  Angela Ioan, Radu Gheorghe, Dan Profir, Daniel Vișan, Alexandru Nagy și Răzvan Popa.

Sinopsis:

Piesa Dona Juana este încă o încercare de a responsabiliza ambele sexe, masculin și feminin, în demersul lor comun, liber consimțit, de a se dărui unul altuia din toată inima și din toate punctele de vedere.

Spectacolele de teatru vor avea loc în sala „Barbu Știrbei”, începând cu ora 18.00.

Relații și rezervări la numărul de telefon : 0242.314.925.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *