Programul CINEMA 3D/2D Călărași în perioada 26 februarie – 11 martie 2021

26 feb. – 04 martie 2021
Ora: 17:00
Luni, filmul nu va fi proiectat

Urma – 2D
Regia: Dorian Boguță
Cu: Marin Grigore, Teodor Corban, Dragoș Bucur, Madalina Diana Ghenea, Irina Rădulescu
Gen film: Dramă, Thriller
Durata: 105 minute
Rating: N15

     Anton (Marin Grigore), un pianist celebru, este dat dispărut. Poliţistul (Teodor Corban) care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. 

După moartea părinţilor săi, Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana (Irina Rădulescu), dincolo de limitele iubirii fraterne.

26 feb. – 04 martie 2021
Ora: 20:00
Luni, filmul nu va fi proiectat

Dama de cupă – 2D
Regia: May el-Toukhy
Cu: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper
Gen film: Dramă
Durata: 127 minute
Rating: IM 18

Anne are un cabinet de avocatură de succes și cu o abordare lipsită de compromisuri, câștigă multe cazuri cu victime, copii sau adolescenți. Viața fericită alături de soțul Peter și fiicele lor gemene are parte de o provocare când Gustav, fiul rebel al lui Peter dintr-o căsătorie anterioară, se mută în casa lor. Dacă Peter are dificultăți în a se apropia de fiul înstrăinat, nu la fel stau lucrurile cu Anne, care e obișnuită cu minorii dificili și găsește repede un mijloc de comunicare cu Gustav. Relația lor evoluează și când Anne îl seduce pe băiat, își pune în pericol cariera și familia. Curând, Anne se va trezi atrasă de o decizie cu consecințe inimaginabile.

26.02.2021, ora: 13:30
27 – 28.02.2021, orele 10:00 și 13:30

Lassie se întoarce acasă – 2D (varianta dublată)
Regia: Hanno Olderdissen
Cu: Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Nico Marischka, Bella Bading
Gen film: Aventuri, Dramă, Familie
Durata: 100 minute
Rating: AG
Florian are doar 12 ani, și cel mai bun prieten al său este Lassie, un splendid collie. Dar, când tatăl lui Florian își pierde job-ul, familia e nevoită să se mute într-un apartament mult mai mic, unde nu
au voie să aducă și câinele. Florian e devastat pentru că trebuie să renunțe la Lassie. Cel care îl preia pe Lassie e contele von Sprengel, care, însă, pleacă într-o călătorie spre Nord, așa că Lassie rămâne pe mâinile administratorului domeniului, un individ care îl tratează extrem de rău. Pentru că Lassie nu
poate trăi fără Florian, evadează, și așa începe o călătorie fabuloasă și plină de aventuri, căci și Florian pornește în propria sa căutare. Cei doi vor străbate toată țara căutându-se unul pe celălalt, căci niciun obstacol nu poate sta în calea unei prietenii dintre un copil și câinele său iubit.

05 – 11 martie 2021
Orele: 17:00 și 20:30
Luni, filmul nu va fi proiectat

Șefa a intrat la apă – 2D
Regia: Tina Gordon Chism
Cu: Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae
Gen film: Comedie, Fantastic
Durata: 109 minute
Rating: AP 12

     Șefa a intrat la apă este o comedie ireverențioasă despre prețul succesului, puterea solidarității feminine și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie.

Fix înainte de o întâlnire de afaceri de care îi depindea firma, o șefă despotică se trezește captivă în corpul unei adolescente de 13 ani, la fel de năbădăioasă, dar fără niciun fel de putere asupra lumii adulților.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *