Primăria municipiului Călărași va distribui pachetele cu ajutoare categoriilor defavorizate ale populației

Începând cu data de 17.02.2021, zilnic între orele 09– 14.00, Primăria municipiului Călărași prin Direcția de Asistență Socială va distribui la sediul Cantinei de Ajutor Social, din strada Prel. Dobrogei nr. 65, pachetele cu ajutoare alimentare și pachetele cu produse de igienă acordate categoriilor defavorizate ale populației, prin intermediul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020 (POAD).

Distribuirea se va face pe listele inițiale, către următoarele categorii de beneficiari: • 118 persoane (titulari și membri din dosarul de ajutor social). Persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție a primarului, dreptul la un venit minim garantat, conform Legii nr. 416/2001 cu modificările și completările ulterioare; • 364 beneficiari (titulari și membrii familiei). Familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, conform Legii nr.277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Ridicarea produselor se va face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil și se vor elimina persoanele neeligibile la data distribuirii.

Pentru mai multe detalii, accesați următorul link: https://das.primariacalarasi.ro/despre…/anun%C8%9Buri…

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *