Primăria Municipiului Călăraşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, anunţă începerea distribuirii pachetelor cu ajutoare alimentare pentru persoanele defavorizate

Primăria Municipiului Călăraşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, anunţă începerea distribuirii pachetelor cu ajutoare alimentare pentru persoanele defavorizate.
Începând cu data de 17 noiembrie 2022, în zilele de luni-joi, între orele 08:30 – 15:00 și vineri între orele 08:30-14:00, se vor distribui, la sediul Cantinei de Ajutor Social din strada Prel. Dobrogei, nr. 65, pachetele cu ajutoare alimentare pentru persoanele defavorizate, conform OUG nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului National Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate – POAD, în anul 2022.Produsele pot fi ridicate de orice reprezentant al persoanei beneficiare în situaţia în care acestea sunt nedeplasabile, numai după prezentarea ambelor acte de identitate valabile (beneficiar şi reprezentant), în original şi a unei copii a certificatului de încadrare în grad de handicap.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *