„Prima tabără„ un proiect Ecoaqua dedicat copiilor sportivi călărășeni

Începând din acest an, compania Ecoaqua S.A. cu sprijinul Consiliului Județean Călărași a inițiat proiectul numit „Prima tabără„. 

 Acest proiect vizează pentru început organizarea unei tabere centralizate cu un regulament strict în care 15 copii de la diferite structuri sportive din orașul nostru vor avea posibilitatea să ajungă într-o tabără, pentru prima dată, într-un cadru organizat.

Această tabără pentru cei 15 sportivi, aleși de la diferite structuri sportive (atletism, lupte-libere, handbal, box, baseball)  este o tabără de aventură, dedicată copiilor care vor petrece o săptămână din vacanța programată în perioada 28 octombrie – 5 noiembrie într-un mod inedit și interactiv, în mijlocul naturii.

Sunt pregătite drumeții accesibile, la care se adaugă multe activități care stimulează aptitudinile copiilor de socializare și capacitățile de adaptare la situații noi. 

Programul de tabară se va desfășura într-o atmosferă prietenească și relaxantă cu plecare în data de 28 octombrie până pe data de 3 noiembrie, într-un cadru natural deosebit, în satul de vacanță Vârtop – Arieșeni, județul Alba.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *