Premierul Nicolae Ciucă, vizită în județul Călărași

Premierul a vizitat Ferma Enigmar Agro SRL unde a discutat cu fermierii apoi s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei Gimart Import Export și presa.

„În această după-amiază la compania Gimart am putut să văd la faţa locului o realitate că omul sfinţeşte locul, e o vorbă românească care iată aici, o afacere de familie începută în urmă cu 30 de ani şi vă doresc ani mulţi înainte cu aceeaşi putere de muncă. Cu un număr de angajaţi nu foarte mare, discutăm de până în 100 de oameni angajaţi, dar care iată produc echipamente şi utilaje de dimensiuni foarte mari pentru tot ceea ce înseamnă nave atât de fluviu, cât şi oceanice, de mare capacitate. E un exemplu de voinţă şi de ambiţie prin care, atât conducerea companiei, cât şi oamenii care lucrează aici, îl exprimă cu foarte mare satisfacţie şi e un exemplu că atunci când se doreşte ceva se poate realiza”, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că pasajul de Drajna va fi dat în folosinţă probabil la finalul lunii mai, cu cel puţin trei luni înainte de asumarea prin contract a finalizării lucrării, i-a transmis constructorul.

„Am efectuat o vizită în judeţul Călăraşi. Am ales să merg la un producător agricol şi aici, la un producător industrial. Aş menţiona că în drum spre Călăraşi am oprit la Drajna pentru că era o coloană mare de maşini care era oprită la trecerea de cale ferată şi dacă am avut timpul necesar am oprit să văd cu decurg lucrările la pasajul de la Drajna. …..Constructorul a spus 15, 20 mai, eu am zis să fie la finele lunii mai, dar să fie. E o veste foarte bună”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a dorit să aibă o întâlnire și cu Organizația județeană a PNL, întâlnire la care au participat primarii liberali, președinți de filiale locale, directori de deconcentrate.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *