PNL: Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a efectuat o vizită de lucru în Călărași

Marți, 1 august, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a efectuat o vizită de lucru în Călărași, alături de secretarul de stat, George Șerban. Cei doi demnitari au onorat, astfel, invitația senatorului Ciprian Pandea, președinte PNL Călărași, de a fi prezenți în județ.


Ziua ministrului Alina Gorghiu a debutat prin întâlniri cu mediul juridic călărășean, acestea fiind urmate de o conferință de presă la sediul PNL Călărași, alături de senatorul Ciprian Pandea, deputatul Emil Dumitru și secretarul de stat George Șerban.


În a doua parte a zilei, au urmat întâlniri politice găzduite de primarul liberal al comunei Sohatu, Cătălin Iordache. Prima a fost alături de Organizația Femeilor Liberale, care a organizat o reuniune zonală, cu participarea senatoarei Nicoleta Pauliuc, președinta organizației naționale, și a Dorei Cojocaru, președinta OFL Ilfov, discuțiile fiind inițiate de lidera OFL Călărași, Roxana Natalia Pațurcă.


La cea de-a doua întâlnire politică au participat primarii și președinții de organizații locale din întreg județul Călărași, consilieri județeni și directorul AFIR – George Chiriță, fiind discutate aspecte legate de anul electoral 2024, precum și de situația economică actuală.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *