“Piraţii din Caraibe” ar putea reveni cu Johnny Depp

Celebra franciză “Piraţii din Caraibe” ar putea reveni în curând pe marele ecran. Preşedintele Walt Disney Pictures susţine că are „o poveste foarte bună” pentru o nouă parte.


“Piraţii din Caraibe” se pregăteşte pentru marea sa revenire. La şase ani de la lansarea celei de-a cincea părţi, Disney intenţionează să reia franciza profitabilă. Într-un interviu pentru New York Times, Sean Bailey, preşedintele Walt Disney Pictures, susţine că are „o poveste foarte bună” pentru o continuare.
“Credem că avem o poveste foarte bună. Este foarte incitantă şi aduce un omagiu filmelor anterioare, oferind în acelaşi timp ceva complet nou”, a explicat el, dând de înţeles că o revenire a lui Johnny Depp nu este complet exclusă: “În acest moment, nu există niciun angajament”.


În iunie 2022, tabloidul australian Poptopic a susţinut că Disney a vrut să-i ofere actorului o sumă de 301 de milioane de dolari pentru filmările acestei a şasea părţi. Purtătorul de cuvânt a negat imediat pentru NBC News: „Este o invenţie”, a spus el.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *