Pink îşi creşte copiii fără să-i „eticheteze“ în funcţie de sexul lor |

Pink îşi creşte copiii fără să-i „eticheteze“ în funcţie de sexul lor

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca o artistă excentrică precum Pink să fie un părinte tradiţional, însă e o surpriză faptul că îşi creşte fetiţa şi băieţelul fără să-i „eticheteze“ în funcţie de sexul lor.

Pink a decis să-şi crească copiii într-un mediu neutru, să nu facă prea mare tam-tam de sexul cu care s-au născut, urmînd astfel trendul american care-i încurajează pe cei mici să-şi aleagă singuri sexul în adolescenţă.

Artista de 38 de ani a decis acest lucru după ce fiica ei, Willow (6), i-a spus că îşi doreşte să se mărite, la maturitate, cu o femeie afro-americană. Ea susţine că nu-şi doreşte ca fiica ei şi băieţelul ei de 11 luni să fie definiţi de rolul de fetiţă sau de băiat în viaţa lor. „Noi sîntem un cămin care a renunţat la etichete”, spune vedeta căsătorită cu motociclistul Carey Hart (42). „Săptămîna trecută Willow mi-a spus că o să se căsătorească cu o femeie de culoare. I-am spus că e grozav lucrul acesta şi să mă înveţe şi pe mine să fac mîncare africană“, a declarat încîntată Pink.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *