Pierce Brosnan a dat de… necaz |

Pierce Brosnan a dat de… necaz

Pierce Brosnan va trebui s─â dea explica┼úii c├«t mai repede posibil. Actorul Pierce Brosnan (64 de ani) risc─â doi ani de pu┼čc─ârie. El a ap─ârut ├«ntr-o campanie publicitar─â pentru produse considerate periculoase pentru s─ân─âtate ├«n India. Este vorba de o reclam─â la ÔÇ×pan masalaÔÇť, un amestec masticabil ce con┼úine tutun, mirodenii, lime ┼či nuci. Produsul pentru care a f─âcut reclam─â starul ar con┼úine supari, o varietate de nuc─â despre care Organiza┼úia Mondial─â a S─ân─ât─â┼úii spune c─â este cancerigen─â.

Autorit─â┼úile de la Delhi i-au cerut lui Brosnan s─â dea explica┼úii c├«t mai grabnic de ce a acceptat s─â participe la aceast─â campanie publicitar─â. Actorul risc─â s─â fie condamnat la doi ani de pu┼čc─ârie sau s─â pl─âteasc─â o amend─â de 5.000 de rupii (circa 78 de dolari). Promovarea produsului periculos pentru s─ân─âtate include un spot publicitar ├«n stil 007 realizat de Ddb Mudra, una din cele mai importante agen┼úii publicitare din India. Reclama a ├«nceput s─â fie difuzat─â din octombrie 2016.

Brosnan s-a declarat ┼čocat ┼či ├«ntristat de cele ├«nt├«mplate. El a explicat c─â ├«n contractul s─âu de publicitate scrie c─â produsul este bun pentru ÔÇ×├«mprosp─âtarea respira┼úiei ┼či albirea din┼úilorÔÇť. El a fost lini┼čtit tocmai pentru c─â pe ambalajul care i s-a ar─âtat era specificat faptul c─â nu con┼úine tutun sau nicotin─â. ├Äns─â agen┼úia i-ar fi folosit imaginea pentru lansarea ┼či altor produse pe baz─â de tutun, pentru care publicitatea este interzis─â prin lege ├«n India.

, , , ,

Navigare în articole

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *