Pepe şi-a închis toate afacerile din cauza coronavirusului

Pandemia de coronavirus afectează pe toată lumea, indiferent de meserie, statut social sau bani. Pepe, la fel ca mulţi alţi artişti, pierde bani stând acasă, mai ales că şi-a închis afacerile şi a amânat toate concertele.

„Abia aştept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa”, a declarat Pepe.


Totuşi, Pepe a găsit o formulă de a fi în continuare alături de fanii lui. Artistul cântă online pentru fanii lui, spre bucuria lor.

„Si înainte de toată treaba asta mă întâlneam cu prietenii mei online însă acum având mai mult timp o fac mai des, măcar o dată pe săptămână. Înainte să se blocheze tot chiar am apucat să facem niste repetiţii online cu aproape toată trupa. Am observat că încep să se adune din ce în ce mai mulţi ceea ce nu poate decât să mă bucure. Din păcate, nu mai am cum să mă întâlnesc cu băieţii fiindcă nici nu avem voie şi nu ar fi indicat, oricum, dar am continuat să cânt pentru fanii mei cu backing tracks”, a mai spus Pepe.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *