Pepe are un talisman de 10.000 de euro

Ionuţ Nicolae Pascu (40 de ani), alias Pepe, este un tătic de nota zece pentru cele două fetiţe, Maria şi Alexandra Rosa, dovadă stând şi brăţara cu numele lor, de care nu mai vrea să se despartă. Artistul a aşteptat cu emoţie superba bijuterie, care cântăreşte 40 de grame, şi care a fost lucrată de specialiştii în domeniu după un model gândit chiar de solist.

Pepe a primit bijuteria în urmă cu câteva zile şi deja s-a afişat cu ea, la o petrecere, când el şi sotia lui, Raluca Pastramă, au fost naşi de cununie. Artistul a vorbit despre brăţara inedită, cu valoare sentimentală.

„Brăţara aceasta are o valoare sentimentală nepreţuită. Este făcută la comandă şi costă 10.000 de euro. Denisa Nechifor, reprezentanta respectivei firme de bijuterii, m-a ajutat să-mi îndeplinesc această dorinţă. Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele feţitelor mele, Maria şi Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână. Am comandat-o în luna mai şi speram că va fi gata în iulie, de ziua mea, însă a fost un model complex, aşa că am primit-o zilele trecute. A fost decizia mea, pentru că am avut de ales din alte 5 variante de modele, sunt tare mândru de ea. A ieşit aşa cum mi-am dorit”.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *