Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis. ├Än lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declara╚Ťiile ╚Öi amenin╚Ť─ârile liberalilor cu t─âieri de pensii ╚Öi salarii, cu concedieri ╚Öi restructur─âri, cu sistarea m─âsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu major─âri de impozite ╚Öi taxe.

Noi nu putem da un vot de ├«ncredere unor asemenea oameni care vin s─â distrug─â ╚Öi s─â elimine toate cre╚Öterile implementate ├«n ultimii ani. Noi nu ne batem joc de viitorul rom├ónilor. Nu vom gira aruncarea Rom├óniei ├«n nesiguran╚Ť─â ╚Öi ├«n s─âr─âcie din cauza unor oportuni╚Öti care nu v─âd mai departe de preluarea puterii!

A╚Ötept─âm partidele care au votat demiterea Guvernului s─â vin─â ╚Öi s─â ├«╚Öi asume responsabilitatea guvern─ârii. S─â vin─â cu programul, cu viziunea, cu bugetul. Orice ├«nt├órziere ╚Öi orice pierdere de timp este o b─âtaie de joc la adresa rom├ónilor, pentru care vor fi taxa╚Ťi la vot, ├«mpreun─â cu pre╚Öedintele ├«n func╚Ťie – acest p─ârinte spiritual al guvernului f─âr─â mini╚Ötri ╚Öi f─âr─â program.

,

Navigare în articole

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *