Ozzy Osbourne a ajuns la terapie intensivă

Ozzy Osbourne, în vârstă de 70 de ani, este internat la terapie intensivă, medicii temându-se că bronşita pe care a făcut-o zilele trecute s-a transformat în pneumonie, o afecţiune care unui om de vârsta lui îi poate fi fatală.

Rockerul britanic a fost internat la terapie intensivă pe fondul temerilor că ar fi putut dezvolta pneumonie. Soţia lui Sharon şi cei doi copii ai săi, Jack şi Kelly, alături de alte rude, au încercat să prezinte situaţia într-o lumină favorabilă, dar un apropiat al artistului a declarat pentru The Sun că starea sa de sănătate se înrăutăţeşte.

„S-a luptat cu o gripă, care s-a transformat în bronşită. Medicii se tem că ar putea avea pneumonie, ceea ce pentru o persoane de peste 70 de ani, poate fi fatală”, a declarat sursa citată. Deşi familia este extrem de îngrijorată, doctorii i-au asigurat că Ozzy este pe mâini bune şi fac tot posibilul pentru el, a mai spus sursa citată. Artistul se află în spital de 11 zile, dar ar putea fi externat săptămâna aceasta. Osbourne şi-a amânat recent un turneu european, pe care urma să-l susţină alături de trupa Judas Priest din cauza bolii, însă intenţionează să-l reprogrameze pentru septembrie.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *