O nouă finanțare prin PNRR pentru Primăria orașului Cernavodă

Un nou proiect a fost aprobat la finanțare din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI, Componenta C15, Investiția I9, Investiția I11 și Investiția I14 pentru orașul Cernavoda. Este vorba despre proiectul ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din orașul Cernavodă, județul Constanța”, conform listei publicate pe site-ul Ministerului Educației.

În cadrul acestui proiect, unitățile de învățământ din orașul  Cernavoda, respectiv Liceul Teoretic ,,Anghel Saligny“, Liceul Tehnologic ,,Axiopolis“, Școala Gimnazială ,,Mircea Eliade“, Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială nr. 2 precum și grădinițele arondate acestora vor fi dotate cu echipamente digitale, mobilier, materiale didactice, aparatură și echipamente pentru sălile de sport dar și echipamente digitale și echipamente specifice atelierelor de practică.

,,După semnarea contractului de finanțare, se va demara procedura de achiziție pentru dotările și echipamentele solicitate de către instituțiile de învățământ,” au informat reprezentanții Primăriei orașului Cernavoda.

Valoarea totală a proiectului este de 4.418.155,98 lei fără TVA iar finanțarea este asigurată integral din fonduri nerambursabile.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *