Ministrul Turismului, Bogdan Trif, prezent la Călărași

În data de 13 august, Organizația PSD Călărași a avut plăcerea de a primi pe ministrul Turismului, domnul Bogdan Trif, cel care a adus încă o veste bună din partea Guvernului PSD pentru județul nostru: o finanțare guvernamentală de peste 52 milioane lei pentru amenajarea turistică a brațului Borcea!
Reamenajarea turistică include și amenajarea portului de agrement, un reper care va atrage cu siguranță mulți turiști în județul nostru. De altfel, un top recent al orașelor cu un mare potențial turistic includea Călărașiul în top 10 la nivel național. Da, Călărașiul are un potențial turistic imens, încă neexploatat la adevărata lui valoare. Totuși, cu astfel de investiții, Călărașiul poate ajunge acolo unde îi este locul în cadrul destinațiilor turistice românești, atât pentru turiștii autohtoni, cât și pentru cei străini. 
Investiția totală este de peste 86 milioane lei, dintre care cei 52 milioane reprezintă finanțarea guvernamentală. Proiectul va fi finalizat în următoarele 45 de luni și se alătură astfel celorlalte investiții guvernamentale majore care vor fi finalizate în următoarea perioadă în județul nostru. 
Guvernul PSD demonstrează că tot ceea ce contează sunt românii, indiferent de culoarea politică a consiliilor județene sau locale. Investițiile se fac pentru oameni și nu pentru formațiuni politice!

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *