Mihail va cânta la concertul de Crăciun de la Vatican

Mihail va cânta la concertul de Crăciun de la Vatican
Mihail va cânta la concertul de Crăciun de la Vatican

Artistul basarabean Mihail (Sandu), stabilit în România, a fost invitat să cînte la concertul anual de Crăciun de la Vatican, din 15 decembrie 2018, una dintre melodiile sale celebre, „Who You Are“. Ajuns la a 26-a ediţie, evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artişti precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones şi Lauryn Hill. Această invitaţie se adaugă unei liste impresionante de apariţii TV ale artistului de origine basarabeană.

Mihail a fost invitat să cînte piesa „Who You Are“, atît în finala emisiunii „The Voice“, cît şi în cadrul emisiunii „Che Tempo Che Fa“ a postului de televiziune Rai 1, cel mai bine cotat talk-show din Italia din punct de vedere al audienţelor, urmărit de patru milioane de telespectatori în timpul interpretării live.

Tot în această ţară, artistul a ocupat locul I în Italian Airplay Charts şi Italian Indie Charts, dar şi în topul iTunes Italy. Cu „Who You Are“, Mihail a cîştigat Discul de Aur, în Italia, şi trofeul „Top Of The Top“, din cadrul festivalului Sopot din Polonia.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *