Meat Loaf anunţă că este posibil să nu mai cânte niciodată |

Meat Loaf anunţă că este posibil să nu mai cânte niciodată

Cântăreţul de muzică rock american Meat Loaf spune că este posibil să nu mai cânte niciodată, din cauza unor dureri severe la spate, informează contactmusic.com.

Muzicianul în vîrstă de 70 de ani a fost supus mai multor operaţii chirurgicale la spate, dar spune că are dureri atît de mari încît are nevoie de un cadru metalic pentru a se deplasa şi se bazează pe ajutorul soţiei sale, Deborah, pentru a se urca în pat seara.

„Pentru că mă doare spatele atît de mult, nu am mai fost capabil să mai cînt în ultimul an. Foloseşti tot corpul ca să cînţi şi pur şi simplu nu mai pot să o fac“, a declarat artistul pentru revista Rolling Stone.

Însă Meat Loaf spune că nu se dă bătut. „Avînd în vedere modul în care am fost crescut, am învăţat să fiu dur şi să nu mă opresc niciodată. Sînt tare ca stînca“, a mai spus acesta, povestind că a suferit numeroase contuzii la cap de-a lungul timpului. „Am avut 18 contuzii. Şi nimic nu m-a înfrînt. Da, niciodată nu cad“, a completat Meat Loaf.

Cîntăreţul a cîştigat un premiu Grammy pentru melodia „I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)“. El a mai jucat în filme precum „The Rocky Horror Picture Show“ şi „Fight Club“.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *