Marilyn Manson a anulat nouă concerte, după ce s-a accidentat |

Marilyn Manson a anulat nouă concerte, după ce s-a accidentat

Marilyn Manson a fost nevoit să anuleze nouă concerte din turneul său „Heaven Upside Down“ în urma accidentului suferit pe scenă la New York cînd un obiect de decor s-a prăbuşit peste el, scrie revista Rolling Stone.

„Marilyn Manon este nevoit să anuleze mai multe concerte din această lună“, a anunţat un reprezentant al cîntăreţului într-un comunicat.

„Sîmbătă, cîntăreţul a fost rănit pe scenă, spre sfîrşitul concertului de la Hammerstein Ballroom din New York, fapt care a încheiat show-ul. A fost tratat la un spital local şi se va recupera în locuinţa din Los Angeles“, se mai arată în comunicat. Reprezentantul artistului nu a precizat dacă duminică după-amiază Manson a părăsit spitalul. „Concertele programate la Boston, în 2 octombrie, şi pînă la cel din 14 octombrie de la Houston au fost repreogramate pentru o altă dată. Manson speră să se întoarcă pe scenă repede, iar detalii legate de aceasta vor fi anunţate în curînd“.

Conform programului artistului, Manson urma să urce pe scenă pe 15 octombrie, la Grand Prairie din Texas.
Într-un videoclip filmat de un fan se poate vedea cum o structură cu două pistoale imense situată pe mijlocul scenei s-a prăbuşit peste solist la finalul piesei „Sweet Dreams (Are Made of This)”, la nici o oră de la începerea show-ului. Marilyn Manson a fost scos pe targă iar concertul s-a încheiat. În videoclip se poate observa o explozie, iar câteva secunde mai tîrziu structura care sprijinea pistoalele se prăbuşeşte. Nu se cunosc detalii despre rănile pe care le-a suferit artistul.
Marilyn Manson este un artist controversat, devenit celebru prin ţinute vestimentare şi atitudini şocante în concertele sale, iar versurile pieselor sale, care vorbesc adeseori despre sex, droguri şi violenţă, sunt încărcate de o tematică filosofică profundă şi numeroase simboluri mistice.
Muzica şi atitudinea lui i-au adus numeroase probleme cu autorităţile, dar şi cu mişcările religioase şi politice, care l-au acuzat că îi îndeamnă pe tineri la violenţă şi perversitate.
Albumele trupei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *