Mariah Carey şi-a dat în judecată fosta asistentă

Mariah Carey şi-a dat în judecată fosta asistentă pentru că a încălcat o clauză de confidenţialitate, neglijenţă şi furt, potrivit documentelor de la tribunal, scrie Reuters. Carey, una dintre cele mai bine plătite cîntăreţe din lume cu 200 de milioane de discuri vîndute şi cu melodii celebre precum „We Belong Together“, solicită daune de cel puţin 3 milioane de dolari de la Lianna Azarian.

Ea a cerut şi un ordin de restricţie care să o împiedice pe fosta asistentă să încalce acordul de confidenţialitate, potrivit documentelor depuse la Curtea Supremă din statul New York. Azarian a lucrat pentru Carey din martie 2015 pînă în noiembrie 2017 ca asistent executiv, se arată în documente.

Avocaţii lui Carey nu au răspuns solicitării Reuters. Nici Azarian nu a oferit comentarii cu privire la acuzaţii. Site-ul de divertisment TMZ a scris, miercuri, că Azarian a înregistrat-o în secret pe Carey şi a ameninţat-o că publică „ruşinoasele“ înregistrări dacă nu este plătită cu opt milioane de dolari. Reuters nu a putut confirma aceste detalii.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *