Madonna, acuzată de hărţuire sexuală de o femeie

Madonna, acuzată de hărţuire sexuală de o femeie

Scandalurile sexuale din lumea mondenă par interminabile. După ce nume precum Harvey Weinstein, Morgan Freeman şi Kevin Spacey au fost acuzaţi de hărţuire sexuală, a venit şi rîndul femeilor să aibă probleme. Modelul britanic Amanda Cazalet, care s-a sărutat cu Madonna în videoclipul „Justify my love“, o acuză pe artistă că a hărţuit-o sexual doi ani de zile.

Acum în vîrstă de 53 de ani, Amanda a spus că a fost surprinsă că Madonna a sărutat-o cu limba la filmări şi că apoi a primit scrisori de la artistă prin care aceastea îi spunea că îşi doreşte să o întîlnească şi să o sărute din nou. Mai mult decît atît, cîntăreaţa îi spunea modelului că o consideră ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. „Madonna era obsedată de mine. La acea vreme nu m-am simţit insultată, dar acum, dacă privesc în urmă, realizez că am fost exploatată de cineva care atunci îmi era şef“, a spus Amanda Cazalet, potrivit The Sun.

În anii ’90, modelul britanic afirma că este bisexuală, însă acum ea este căsătorită cu un bărbat şi are doi copii. Tot la acea vreme, Madonna susţinea că toate persoanele sînt, de fapt, bisexuale şi încerca să aibă o relaţie cu Amanda, deşi aceasta se iubea şi atunci cu un bărbat.

Toate acuzaţiile pe care Amanda Cazalet i le aduce Madonnei sînt susţinute de cîteva scrisori de dragoste pe care modelul le-a primit de la artistă. În urmă cu o lună, una dintre aceste scrisori a fost scoasă la licitaţie pentru 50.000 de euro.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *