Madonna a fost dată în judecată de fani

Doi fani din New York ai Madonnei au dat-o în judecată pe vedeta pop pentru că şi-a început concertul cu întârziere, susţinând că “trebuiau să se trezească devreme pentru a merge la muncă” a doua zi dimineaţă, potrivit The Guardian.

Într-o plângere depusă miercuri la tribunalul federal din Brooklyn, Michael Fellows şi Jonathan Hadden spun că au cumpărat bilete la un spectacol din 13 decembrie la Barclays Center, în cadrul turneului “Celebration” al Madonnei.

Spectacolul a fost anunţat că va începe la ora 20.30, dar muziciana în vârstă de 65 de ani nu a urcat pe scenă decât după ora 22.30, potrivit documentelor. 

În momentul în care cei doi spectatori au plecat de la concert, după ora 1 dimineaţa, ei au avut probleme în a găsi transport public sau privat şi au plătit mult mai mult pentru a ajunge acasă.

Din cauză că show-ul, care a avut loc în timpul săptămânii, s-a terminat târziu, nu au putut “să se ocupa de responsabilităţile familiale a doua zi”, se susţine în reclamaţie.

Ambele procese au fost ulterior respinse în mod voluntar.

Actualul turneu “Celebration” al Madonnei a fost reprogramat din iulie anul trecut, după ce cântăreaţa a fost spitalizată din cauza unei infecţii. Turneul continuă până în aprilie.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *