Madonna a dat o petrecere nebună la 61 de ani

Regina Muzicii Pop a dat o petrecere nebună cu prilejul împlinirii vârstei de 61 de ani. La petrecerea care a durat trei zile şi trei nopţi, Madonna a purtat peste 30 de ţinute cu care a defilat de-a lungul carierei ei de peste 25 de ani. La petrecerea Madonnei s-au cosumat doar băuturi dintre cele mai fine, dar a fost şi pizza la discreţie pentru toată lumea. Iar în loc de un tort cu multe etaje, Madonna a preferat gogoşile.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi prieteni şi copiii Lourdes (22 de ani), Rocco (19 ani), David Banta (13 ani), Mercy James (13 ani) şi Stelle şi Estere de 6 anişori. Madonna a fost măritată cu Sean Penn între 1985 şi 1989 şi cu regizorul britanic Guy Ritche între 2000 şi 2008.

Diva americană a lansat recent o colecţie vestimentară Madame X, care se bucură de un real succes la nivel mondial, majoritatea ţinutelor din cadrul colecţiei fiind gândite de o echipă de designeri tineri care au lucrat în cadrul unui proiect numit ”Atelier Madonnalicious”.

Madonna, a împlinit vârsta de 61 de ani la 16 august. Ea arată însă atât de bine, încât nu ai zice că e sexagenară. Pentru a-şi menţine trupul impecabil, face exerciţii de gimnastică. Şedinţele durează 30 de minute, în şase zile din săptămână. În timpul antrenamentelor, ea a dovedit recent că este la fel de elastică ca la 20 de ani. Ca să nu îmbătrânească, diva are mare grijă şi la regimul alimentar. Mănâncă 6 porţii mici pe zi, pentru a-şi menţine energia şi a-şi îmbunătăţi metabolismul. Nu bea şi nu fumează. Şi are o avere estimată la peste 850 de milioane de dolari.

Madonna s-a născut în Bay City, Michigan, SUA, şi a dat lovitura în muzica internaţională în anii ’80 cu piese precum ”Isla Bonita” sau ”Like a Prayer”.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *