Luke Perry a decedat la vârsta de 52 de ani în urma unui accident vascular cerebral

  Actorul american Luke Perry, devenit celebru pentru rolul jucat în serialul “Beverly Hills, 90210”, a decedat.

Conform TMZ.com, Luke a murit luni dimineață la Spitalul Sf. Iosif din Burbank la vârsta de 52 de ani. Potrivit reprezentantului său, Luke a fost înconjurat de copiii săi Jack și Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder și alte familii apropiate și prieteni.

Luke a fost dus de urgență la spital miercuri dimineață, după ce a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla acasă la Sherman Oaks, CA. Conform dispeceratului de urgență, paramedicii au primit un apel la un accident vascular cerebral la reședință. La sosirea echipajului, a fost receptiv și a vorbit dar starea lui s-a deteriorat ulterior.

Medicii l-au sedat pe Luke, sperând să-i dea creierului șansa de a se recupera de la traumatismul accidentului vascular dar cu șanse minime.

Născut pe 11 octombrie 1966, Luke Perry a avut o carieră prolifică în cinematografie. A devenit celebru cu rolul personajului “Dylan McKay” în serialul “Beverly Hills, 90210”. De asemenea, a jucat în filmele “Riverdale” şi “Once Upon a Time in Hollywood”.

 

 

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *