Loredana Groza se mândreşte cu “pătrăţelele” de pe abdomen

Loredana Groza, în vârstă de 49 de ani, a găsit elixirul tinereţii, dar refuză să dezvăluie care este secretul frumuseţii sale. Un lucru este cert, sportul nu lipseşte din programul zilnic încărcat al carismaticei cântăreţe. Vedeta este foarte activă în mediul online şi împărtăşeşte cu prietenii virtuali fragmente din activităţile sale. De aceeastă dată, Loredana nu a încărcat o fotografie cu ea purtând o rochie cu un decolteu abisal sau o ţinută sumară, ci un instantaneu din sala de sport!

Loredana Groza va împlini 50 de ani anul viitor, însă vârstă nu reprezintă decât un simplu număr în buletin pentru artistă. Este activă şi, în ciuda muncii depuse pe marile scene, în sala de înregistrări sau în platoul diferitelor emisiuni, îşi găseşte suficient timp pentru a se relaxa. Secretul frumuseţii sale nu constă în intervenţiile chirurgicale realizate de medicii esteticieni, ci în îndeplinirea acelor activităţi care sporesc fericirea, susţine Lori. Cu toate acestea, un trup de invidiat nu poate fi obţinut fără efort, iar Loredana nu se fereşte de muncă, ci se echipează corespunzător şi păşeşte în sala de sport.

Pentru a demonstra că este as şi la sport, nu doar la cântat, Loredana a încărcat o serie de fotografii realizate chiar în sala în care se antrenează. Din imagini se pot observa clar muşchii abdominali ai artistei, semn că exerciţiile fizice sunt nelipsite din programul său zilnic. Aşa cum era de aşteptat şi cum se întâmplă atunci când fosta antrenoare de la Vocea României încarcă o fotografie, admiratorii nu au întârziat să aprecieze imaginile şi să îi adreseze mesaje pozitive preferatei lor.

Loredana Groza evită să vorbească despre operaţiile estetice şi afirmă că, în acest punct al vieţii sale, se concentrează asupra altor aspecte, iar frumuseţea obţinută cu ajutorul bisturiului nu se numără printre priorităţile sale. Are 49 de ani, însă trăsăturile sale nu îşi pierd din farmec, din contră, artista poate afirma că a găsit secretul tinereţii veşnice. Cu toate că ea neagă faptul că a păşit în cabinetul medicului estetician, doctorii care contribuie la menţinerea frumuseţii feminine sunt de părere că artista a fost supusă unei rinoplastii şi s-a injectat cu botox în zona frunţii. Mai mult ea şi-ar fi introdus acid hialuronic pentru a rezolva problema incomodă a cearcănelor.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *