Loredana a pierdut şirul concertelor de Revelion

 În noaptea dintre ani, cînd toată lumea petrece, Loredana cîntă. În multe locuri, pentru multă lume.

„Am avut o lună decembrie aglomerată, dar frumoasă, cu multe concerte cu bandul meu Agurida, cu spectacole cu «Mamma Mia!» la Sala Palatului, cu concerte în pieţe, de Crăciun şi am şi de Revelion! Ştii cum e, cînd oamenii au liber şi se distrează, noi avem grijă ca ei să se simtă bine şi să aibă amintiri frumoase. De Crăciun am cîntat în Bucureşti, apoi am petrecut în familie, ca în fiecare an. Sînt moldoveancă, fac sarmale, salată de boeuf, cozonaci; mîncăm în familie, păstrînd tradiţia din copilărie“, a povestit Lori pentru libertatea.ro.

În noaptea de Revelion are cîntări… fără număr, dar spune că e bucuria ei să fie pe scenă cu Agurida, să vadă oamenii din pieţe care se încălzesc cu muzica lor. Loredana spune că anul 2018 a fost un an bun, cu provocări minunate, cu muncă la musicalul „Mamma Mia!”, cu battle-ul cu Grasu XXL.

„Toate m-au dus într-o nouă zonă a exprimării artistice, m-au obligat să caut în mine noi unelte de transmitere a unor emoţii autentice. Am avut timp şi de cîteva vacanţe, de descoperit lumea, dar şi timp ca să-mi aşez gîndurile sau să petrec cu prietenii. Sau cu rudele. Am fost recent în Bacău cu «Mamma Mia!» şi evident că mi-am vizitat unchieşii şi am mîncat ca-n copilărie, lucruri din ogradă“, a mai povestit vedeta.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *