Linkin Park a transmis primul mesaj public după sinuciderea lui Chester Bennington

Linkin Park a transmis primul mesaj public după sinuciderea lui Chester Bennington

Formaţia Linkin Park a transmis primul mesaj public după decesul lui Chester Bennington, care a fost găsit spînzurat săptămîna trecută în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles.
“Inimile noastre sînt frînte. Suntem încă şocaţi şi ne este greu să acceptăm ceea ce s-a întîmplat. Ai schimbat atît de multe vieţi, poate chiar mai multe decît realizezi. În ultimele cîteva zile, am văzut un val de iubire şi de sprijin din toată lumea, atît public, cît şi în viaţa privată. Talinda şi familia apreciază acest lucru şi vor ca lumea să ştie că tu ai fost cel mai bun soţ, fiu şi tată; familia nu va mai fi niciodată întreagă fără tine. Absenţa ta lasă un gol care nu va putea fi niciodată umplut – lipseşte o voce furtunoasă, amuzantă, ambiţioasă, creativă, bună, generoasă. Încercăm să ne reamintim că demonii care ni te-au luat au fost întotdeauna parte din înţelegere. Pînă la urmă, modul în care ai cîntat despre acei demoni a făcut ca toată lumea să se îndrăgostească de tine. I-ai stăpînit fără frică şi făcînd asta ne-ai adus împreună şi ne-ai învăţat să fim mai umani. Viaţa fiecăruia dintre noi este mai frumoasă datorită ţie. Îţi mulţumim pentru acest dar. Te iubim şi ne lipseşti mult”, a transmis formaţia.
Chester Bennington, în vîrstă de 41 de ani, a fost găsit spînzurat joi într-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles. Chester Bennigton s-a spînzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell, care s-a sinucis în luna mai, ar fi împlinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare emoţionantă prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor.
Chester Charles Bennington s-a născut pe 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor Linkin Park şi Dead by Sunrise. Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Înainte de a se alătura trupei Linkin Park, Chester a fost vocalist în Grey Daze şi a părăsit trupa în 1998. Cînd era pe punctul de a renunţa la o carieră muzicală, Chester Bennington a ascultat o casetă cu Linkin Park şi s-a arătat interesat să colaboreze cu ei. S-a alăturat trupei Linkin Park în 1999.
Linkin Park este una dintre cele mai reprezentative trupe nu metal din ultimii 20 de ani. Formaţia a devenit celebră în anii 2000 cînd albumul lor “Hybrid Theory” s-a vîndut în milioane de exemplare.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *