Lady Gaga se mărită

Lady Gaga se teme să nu rămînă şi fără actualul logodnic, aşa că se grăbeşte să se mărite. Cîntăreaţa în vîrstă de 32 de ani a anunţat că vrea o nuntă sofisticată, cu pregătiri speciale pentru anul 2019. Norocosul este impresarul Christian Carino, în vîrstă de 49 de ani. Chiar dacă încă nu au fixat data nunţii, Gaga a declarat pentru „ET“ că va începe pregătirile de îndată ce încheie turneul de promovare a filmului „A star is born“ unde joacă alături de Bradley Cooper.

„Gaga este emoţionată pînă la cer la gîndul că va îmbrăca rochia de mireasă. Îşi doreşte de foarte mult timp acest lucru. Le povesteşte tuturor că a ajuns în acel moment din viaţa de artist în care se poate gîndi serios la familie, soţ şi copii. Şi pentru că este totuşi Lady Gaga, ea va angaja o armată de designeri, stilişti, coregrafi şi directori artistici pentru a face din nunta ei un veritabil moment artistic de neuitat“, a explicat o sursă din anturajul vedetei.

Gaga s-a cuplat cu impresarul şi agentul de talente Christian Carino, în vîrstă de 49 de ani, în luna februarie a anului acesta. În octombrie cei doi au anunţat că s-au logodit şi că se pregătesc de nuntă. Gaga nu vrea să îl piardă şi pe Carino din cauza carierei.

Ea a mai fost logodită cu Taylor Kinney între 2015 şi 2016 şi s-au despărţit din cauză că… nu a avut timp să facă nunta.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *