Kim Cattrall, discriminată pe motive de vârstă de la Hollywood

Kim Cattrall, discriminată pe motive de vârstă de la Hollywood

Actriţa Kim Cattrall, cunoscută pentru interpretarea impresionantă din celebrul serial de televiziune “Sex and the City”, a mărturisit că nu mai are aşteptări de la Hollywood pentru că industria cinematografică îi oferă roluri “bătrîne, groteşti” doar pentru că recent a împlinit vîrsta de 60 de ani.
Actriţa a spus că discriminarea pe motive de vîrstă de la Hollywood au determinat-o să devină şi producător executiv pentru ca astfel să poată avea acces la roluri pe care şi le doreşte.
Kim Cattrall a mai declarat că industria cinematografică ar trebui să creeze roluri mai bune pentru actriţele în vîrstă. “Nu sînt pregătită să interpretez un personaj grotesc sau unul gîndit ca foarte în vîrstă la 60 de ani. 60 de ani este o vîrstă diferită acum şi am avut avantajul să muncesc, să mă educ şi să mă implic în proiecte care m-au provocat atît intelectual, cît şi fizic. Nu sînt o femeie în vîrstă şi nu mă simt bătrînă”, a spus actriţa.
Kim a mărturisit că nu mai are nicio aşteptare de la Hollywood şi că în prezent este implicată în mai multe proiecte în Londra, unul dintre ele fiind o comedie neagră.
Actriţa a mai spus că Samantha, personajul celebru interpretat de ea în “Sex and the City”, a reuşit să distrugă prejudecăţile legate de femeile în vîrstă.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *