Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Keith Richards a renunţat la alcool: Era momentul să mă las

 • Keith Richards, chitarist al trupei The Rolling Stones, a mărturisit că a renunţat la consumul de alcool în urmă cu un an. Într-o discuţie cu revista Rolling Stone, el a afirmat că se săturase, însă, „ocazional“, bea cîte un pahar de vin şi o bere.

  „Era momentul să mă las. La fel ca în cazul celorlalte lucruri. Nu mai voiam să fac asta”, a afirmat Richards, care va împlini 75 de ani pe 18 decembrie.

  Colegul său de trupă Ronnie Wood, prezent la discuţie, a completat: „Este o plăcere să lucrezi cu el. Este mult mai voios. Este deschis la idei. Nu prea mai mergea, ştii. Cred că Keith pe care îl ştiam şi iubim ajunsese la un punct în care, dacă mai bea ceva, depăşea limita şi ar fi devenit periculos”.

  Richards a adăugat că „a fost interesant să cînt treaz”, în timp ce Wood, care în urmă cu un an a dezvăluit că s-a tratat de cancer pulmonar, a completat: „Cîntăm mult mai conştient acum. Avem peste 70 de ani, dar ne prezentăm încă la fel ca la 40”.

  Trupa britanică The Rolling Stones a anunţat recent 15 date de concert pentru turneul pe care îl va susţine în 2019, în Statele Unite.

  Post Tagged with ,

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *