Katy Perry va fi o mamă strictă

Katy Perry s-a pregătit intens pentru venirea pe lume a fetiței ei. Ea s-a hotărât ce tip de educație îi va administra și ce fel de părinte va fi pentru micuța pe care o are cu Orlando Bloom. ”Voi fi corectă, strictă și amuzantă. Vreau ca lucrurile să fie bine făcute și vreau să creez un mediu pașnic pentru micuță. Iar pentru asta e nevoie de puțin matriarhat”, a punctat Katy. Fetița va fi deveni ”iubirea vieții ei”. ”Lumea zice că atunci când îți întâlnești sufletul pereche simți că ai lângă tine persoana perfectă și că nu îți mai trebuie nimic. Însă această senzație dispare odată cu trecerea timpului, nu? Însă atunci când îți întâlnești fiica se zice că îți întâlnești iubirea vieții tale pentru că dragostea asta nu se va schimba niciodată”, a spus Katy subliniind că micuța este încă dinainte de a se naște ”fata lui tata”.

Katy Perry, speriată să aibă primul copil la 35 de ani

În timp ce Katy Perry este profund speriată să aibă primul copil la 35 de ani, Orlando Bloom simte că trăiește un vis frumos la 45 de ani. Devine pentru prima oară tată de fată. ”A meritat să aștept până la vârsta asta pentru că la 20 de ani nu aveam sentimente materne. Acum simt că sunt o super-mamă și că abia aștept să îmi intru în rol pe deplin”, a declarat Katy Perry.

Katy și Orlando nu au ales numele copilului

Katy Perry și Orlando Bloom așteaptă până se naște fiica lor ca să stabilească ce nume îi pun. Cei doi urmează să aibă primul copil împreună. Katy Perry (35 de ani) și Orlando Bloom (43 de ani) așteaptă până în ultimul moment și nici nu vor să se gândească dinainte la un nume pentru ”fata lui tata”. Ei au mărturisit că au ”ceva opțiuni” în minte, dar decisiv va fi momentul întâlnirii lor cu pruncuța. ”Cred că ea va găsi un mod să ne transmită ce nume să îi punem. Mă voi uita la ea și îmi voi da seama ce nume i se potrivește”, a spus Katy. Însă din timpul izolării la domiciliu din cauza pandemiei, Orlando a spus că pruncul va fi ”fata lui tata” și că își va lua concediu să se ocupe de ea.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *