Katy Perry pune capăt războiul pe care îl duce cu Taylor Swift

Katy Perry pune capăt războiul pe care îl duce cu Taylor Swift

Katy Perry vrea să dea dovadă de maturitate și pune capăt războiul pe care îl duce cu Taylor Swift de mai bine de trei ani. Se pare că fosta iubită a lui Orlando Bloom a obosit să fie protagonista unui scandal stupid și își cere scuze pentru ce a făcut și ce a spus despre Taylor.

Katy Perry este gata să lase trecutul în urmă și să treacă peste cearta cu Taylor Swift. În timpul unui interviu cântăreața a declarat că o iartă pe Taylor, care a acuzat-o în trecut că i-ar fi sabotat unul dintre spectacole.

”Sunt gata să trec peste. O iert și îmi pare rău pentru orice aș fi făcut și sper că și ea va face la fel. Cred că este timpul să o lăsăm baltă”, a declarat Katy, conform Glamour.

După ani în care cele doua cântărețe nu și-au vorbit, se pare că a venit momentul ca acestea să meargă mai departe, deoarece Katy Perry renunță la conflictul cu Taylor Swift și iși cere scuze pentru toate lucrurile spuse.

”Sunt lucruri mult mai importante în lumea asta pentru care ar trebui să ne facem griji, așa că eu propun să încheiem acest subiect. O iubesc și îi doresc tot binele. Este un bun compozitor și cred că dacă amândouă vrem să reprezentăm femeile puternice din lumea asta, care trec împreună peste diferențe, cred că vom fi un bun exemplu”, a continuat cântăreața.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *