Justin Timberlake a avut o aventură cu una din membrele trupei Spice Girls |

Justin Timberlake a avut o aventură cu una din membrele trupei Spice Girls

Invitat în show-ul lui Ellen DeGeneres alături de membrii trupei N’Sync, Justin Timberlake a fost extrem de sincer şi a recunoscut că a avut o aventură cu una din fetele trupei Spice Girls.
Cei cinci membri ai trupei N’Sync, Justin Timberlake, Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick au primit pe 30 aprilie o stea pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood. Invitaţi în emisiunea lui Ellen DeGeneres, ei au fost provocaţi să joace „Never Have I Ever” – „Niciodată nu am”.

Printre afirmaţiile rostite de gazda show-ului s-a aflat şi: „Niciodată nu m-am cuplat cu o fată de la Spice Girls”. Conform regulilor, cel pentru care nu e valabilă propoziţia, e provocat să recunoască. Aşa că Justin Timberlake a recunoscut, spunînd „Ba eu da, m-am cuplat!”. Artistul nu a dat însă mai multe detalii, dar zvonurile care circulă de ani de zile spun că ar fi vorba de Baby Spice, Emma Bunton.

 

Emma Bunton a avut o aventură cu Justin Timberlake

În anul 2004, Emma a fost întrebată dacă a avut o relaţie cu Justin, dar ea a răspuns doar: „Am ieşit împreună şi am petrecut puţin, iar el a fost foarte drăguţ. El a menţionat asta altora, altfel eu n-aş fi suflat nimic”.
După mulţi ani de tăcere, Emma a mai fost abordată în legătură cu acest subiect în anul 2016. Revista Grazia a întrebat-o pe fosta membră a Spice Girls dacă a avut o relaţie cu Justin, iar aceasta a răspuns: „La asta va trebui să spun No Comment!”.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *