Justin Bieber şi-a cerut iubita în căsătorie

Justin Bieber şi-a cerut iubita în căsătorie

După doar o lună şi cîteva zile de relaţie, Justin Bieber (24) a hotărît să o ceară în căsătorie pe Hailey Baldwin (21). Fericitul eveniment a avut loc acum cîteva zile, pe cînd cei doi se aflau într-o escapadă amoroasă în Bahamas.

Două femei care au asistat la momentul respectiv au povestit cum s-a petrecut totul. Cîntăreţul ar fi îngenuncheat şi şi-ar fi cerut iubita în căsătorie, dăruindu-i un inel superb cu diamant, chiar în faţa tuturor celor aflaţi în respectivul restaurant. Înainte de asta, însă, Biebs i-a rugat pe toţi să-şi pună telefoanele deoparte, pentru ca momentul să fie privat.

Cît despre reacţia lui Hailey, se pare că aceasta a acceptat cererea în căsătorie numaidecît, fiind fericită că face acest pas cu iubitul ei. Chiar şi tatăl artistului a participat la fericirea cuplului, postînd pe reţelele de socializare un mesaj care confirmă logodna: „Justin Bieber, e de la sine înţeles că sînt extrem de mîndru de tine. Sînt încîntat pentru următorul capitol care urmează în viaţa ta“, a postat acesta pe Twitter.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *