Justin Bieber este grav bolnav și își întrerupe activitatea

Justin Bieber anunță că e grav bolnav și trebuie să își întrerupă turneul. Vedeta pop, în vârstă de 28 de ani, a anunțat pe Instagram că are boala Lyme și mononucleoză cronică.

„Am boala Lyme, precum și o mononucleoză cronică gravă”, a anunțat pe Instagram Justin Bieber.

„Mulți au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu și-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum și cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general”, a adăugat vedeta.

Bieber, în vârstă de 28 de ani, a declarat că a avut „doi ani dificili” din cauza bolii infecțioase de origine bacteriană.

„Aceste lucruri vor fi explicate mai departe într-o serie de documentare pe care o voi pune în curând pe YouTube”, a adăugat starul pop: „Au fost doi ani dificili, dar acum primesc tratamentul potrivit care mă va ajuta să vindec această boală până acum incurabilă”.

„Vă iubesc, mă voi odihni și apoi mă voi întoarce într-o formă mai bună decât înainte”, a adăugat starul.

Conform Corriere della Sera, anunțul a venit în ajunul concertului de la Toronto, parte a turneului Justice World Tour. Artistul și-a lăsat fanii în suspans și pentru concertele următoare.

În online apăruseră, din 2020, zvonuri potrivit cărora Justin Bieber s-ar fi drogat, pentru că arăta tot mai rău.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *