Julio Iglesias vinde un teren din Miami pentru suma de 150 de milioane de euro

Julio Iglesias vinde un teren din Miami pentru suma de 150 de milioane de euro

Julio Iglesias ├«╚Öi vinde un teren din Miami. C├ónt─âre╚Ťul spaniol Julio Iglesias, ├«n v├órst─â de 73 de ani, a pus ├«n v├ónzare un teren de 2,97 hectare ├«n Indian Creek, o insul─â din Miami cunoscut─â drept ÔÇśbunc─ârul milionarilorÔÇÖ, a informat agen╚Ťia ├«ns─ârcinat─â cu v├ónzarea.

Pe insul─â exist─â numeroase propriet─â╚Ťi de lux ale unor oameni de afaceri, arti╚Öti, magna╚Ťi ╚Öi sportivi, un c├ómp de golf privat. Insula dispune chiar de o for╚Ť─â de poli╚Ťie proprie ╚Öi de o patrul─â marin─â cu program de lucru de 24 de ore din 24.

Terenul artistului include patru loturi cu vedere la Golful Biscayne, singurele terenuri riverane pe care ├«nc─â nu exist─â construc╚Ťii. Agen╚Ťia a precizat c─â terenurile, cu o suprafa╚Ť─â de 29.700 de metri p─âtra╚Ťi fac parte dintr-un total de cinci parcele pe care c├ónt─âre╚Ťul le de╚Ťine pe insul─â. Suma cerut─â de artist este de 150 de milioane de euro.

Julio Iglesias a f─âcut recent obiectul unei investiga╚Ťii la Miami, locul ├«n care locuie╚Öte acum artistul, desf─â╚Öurat─â de un detectiv privat pentru a se stabili dac─â este tat─âl unui t├ón─âr, Javier S├ínchez, n─âscut ├«n 1976.

Detectivul a ├«nt├ómpinat numeroase dificult─â╚Ťi datorit─â dispozitivului foarte bun de supraveghere pe care ├«l de╚Ťine proprietatea lui Iglesias.

Totu╚Öi, compararea probelor de ADN de la 15 obiecte culese de detectiv ├«n timpul misiunii sale a determinat ├«n propor╚Ťie de 99,99% posibilitatea ca artistul spaniol s─â fie tat─âl lui S├ínchez.

, , ,

Navigare în articole

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *