Julio Iglesias vinde un teren din Miami pentru suma de 150 de milioane de euro

Julio Iglesias vinde un teren din Miami pentru suma de 150 de milioane de euro

Julio Iglesias își vinde un teren din Miami. Cântărețul spaniol Julio Iglesias, în vârstă de 73 de ani, a pus în vânzare un teren de 2,97 hectare în Indian Creek, o insulă din Miami cunoscută drept ‘buncărul milionarilor’, a informat agenția însărcinată cu vânzarea.

Pe insulă există numeroase proprietăți de lux ale unor oameni de afaceri, artiști, magnați și sportivi, un câmp de golf privat. Insula dispune chiar de o forță de poliție proprie și de o patrulă marină cu program de lucru de 24 de ore din 24.

Terenul artistului include patru loturi cu vedere la Golful Biscayne, singurele terenuri riverane pe care încă nu există construcții. Agenția a precizat că terenurile, cu o suprafață de 29.700 de metri pătrați fac parte dintr-un total de cinci parcele pe care cântărețul le deține pe insulă. Suma cerută de artist este de 150 de milioane de euro.

Julio Iglesias a făcut recent obiectul unei investigații la Miami, locul în care locuiește acum artistul, desfășurată de un detectiv privat pentru a se stabili dacă este tatăl unui tânăr, Javier Sánchez, născut în 1976.

Detectivul a întâmpinat numeroase dificultăți datorită dispozitivului foarte bun de supraveghere pe care îl deține proprietatea lui Iglesias.

Totuși, compararea probelor de ADN de la 15 obiecte culese de detectiv în timpul misiunii sale a determinat în proporție de 99,99% posibilitatea ca artistul spaniol să fie tatăl lui Sánchez.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.