Johnny Hallyday a lăsat datorii imense |

Johnny Hallyday a lăsat datorii imense

Johnny Hallyday, care a murit pe 6 decembrie 2017 şi a cărui avere este în prezent disputată de copiii săi biologici, a lăsat în urmă datorii care se ridică la 10 milioane de euro, potrivit voici.fr.

În urmă cu cîteva zile, actriţa Laura Smet şi muzicianul David Hallyday, singurii copii biologici ai lui Johnny Hallyday, au anunţat că vor contesta în justiţie testamentul tatălui lor, potrivit căruia văduva acestuia, Laeticia Smet, este moştenitoarea bunurilor şi a drepturilor asupra creaţiilor rockerului francez. Însă, potrivit unor noi informaţii, Laura şi David ar fi fost dezmoşteniţi pentru că şi-au primit deja partea de avere înainte de moartea artistului.

Într-un prim testament redactat de artist în 2011, acesta a precizat că Laura şi David trebuie „să accepte că partea lor de moştenire va fi diminuată cu sumele pe care le-au primit deja“ şi că doreşte cu orice preţ ca soţia sa, Laeticia, şi cele două fiice adoptate ale lor, Jade, în prezent în vîrstă de 13 ani, şi Joy, în vîrstă de 9 ani, să fie la adăpost de orice nevoie.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *