Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit

Jennifer Lopez şi fostul star ale baseball-ului american, Alex Rodriguez, s-au logodit după doi ani de relaţie. Cei doi au făcut anunţul printr-o fotografie postată pe conturile lor de Instagram. În fotografie apar mâinile celor doi, pe fundalul unui apus de soare, în care iese în evidenţă inelul cu un diamant pus pe inelarul de la mâna stângă al cântăreţei. „A spus da!”, a scris Alex Rodriguez pe reţeaua de socializare.

Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, alături de care are gemeni în vârstă de 11 ani. De asemenea, ea a mai avut o relaţie cu actorul Ben Affleck. Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite cântăreţe şi actriţe din showbiz-ul internaţional.

Vedeta este în prezent producător executiv şi membru al juriului în emisiunea „World of Dance”, difuzat de canalul NBC. Alex Rodriguez, 43 de ani, este analist de baseball la o televiziune americană. El s-a retras din cariera sportivă în 2016, după o lungă perioadă de timp în care a fost vedeta echipei New York Yankees în campionatul american de baseball.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *