Jennifer Lopez patroană de club de baseball

Jennifer Lopez este o femeie de afaceri de succes. Diva latino, în vârstă de 50 de ani, a făcut carieră în muzică, în actorie și acum vrea să dea lovitura și pe plan sportiv. Ea s-a lăsat convinsă de logodnicul ei, fostul baseballist Alex Rodriguez, 44 de ani, care a jucat pentru New York Yankees să cumpere un club sportiv. Numai că prețul clubului New York Mets este de două miliarde de dolari. J.Lo are o avere de 400 de milioane de dolari și Alex are în conturi 350 de milioane de dolari. Însă amândoi sunt conștienți că două miliarde nu este o sumă imposibil de obținut dacă ai cunoștințele necesare.

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat public că nu mai e interesată de oferta făcută de actuala conducere a clubului Mets, Jennifer Lopez revine la masa negocierilor. De data aceasta, a venit cu A-Rod și cu un amic din conducerea băncii JP Morgan Chase. Rodriguez și-a anunțat intenția de a investi în baseball după ce Steve Cohen, unul dintre acționarii minoritari ai clubului a declarat că vrea să achiziționeze pachetul majoritar. Însă asta nu e singura negociere în care sunt implicați. JLo și A-Rod sunt în tratative și cu patronul clubului New England Patriots, Robert Kraft. Negocierile au fost blocate din cauza epidemiei de COVID-19, dar au putut fi reluate odată cu măsurile de relaxare luate de autorități.

Crescută doar de mama ei, într-o casă sărăcăcioasă din Brooklyn, J.Lo a învățat de mică valoarea banilor. Așa că a cumpărat în ultimii zece ani peste 12 proprietăți imobiliare în New York, Florida și California și le-a vândut la prețuri avantajoase. Pe lângă afacerile imobiliare, ea a investit în diferite companii start-up și primește dividente. Împreună cu mama ei are o companie de organizat evenimente și deține o sală de fitness în Los Angeles.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *