Jennifer Lopez își dorește cu disperare să rămână însărcinată a treia oară

Jennifer Lopez își dorește cu disperare să rămână însărcinată a treia oară

Potrivit ”National Enquirer”, Jennifer Lopez își dorește cu disperare să rămână însărcinată a treia oară, acum că toți cei apropiați și dragi ei l-au ”aprobat” pe Alex Rodriguez. ”J.Lo e atât de îndrăgostită de A-Rod încât își dorește să aibă un copil cu el”, a declarat o sursă apropiată a cântăreței.

Chipurile, până și gemenii artistei sunt încântați de ideea de a avea un frățior sau o surioară, mai ales că și tatăl lor – artistul Marc Anthony – sprijină relația dintre J.Lo și sportivul. ”Marc e bucuros s-o vadă pe J.Lo cu un adevărat familist”, a mai precizat respectiva sursă.

Și deși unii spun că ideea de a avea un copil sau un mariaj cu A-Rod nu este una tocmai inspirată, dat fiind faptul că acesta n-a fost fidel în relațiile anterioare, se pare că J.Lo nu le împărtășește convingerile. ”Jenny știe că Alex n-a fost tocmai un soț exemplar sau un iubit fidel în trecut. Însă, i-a dat la dispoziție câteva luni să demonstreze că îi este fidel, și chiar a angajat un detectiv particular pentru a-l spiona, iar el a trecut testul.”, mai povestește apropiatul.

În plus, pentru Jen ar fi contat foarte mult cum Alex reușește să le poarte de grijă celor două fiice ale sale, Natasha și Ella. ”Asta a fost ceea ce a convins-o că e o idee bună. Alex este foarte devotat fiicelor sale și asta e ceea ce vrea ea de la un bărbat mai mult ca orice. Jenny crede că e tatăl perfect”, a adăugat, în încheiere, sursa citată de „National Enquirer”.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *