Jennifer Lopez a purtat inele de logodnă de 13 milioane de dolari

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (49 de ani) se mărită a patra oară. Iubitul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (43 de ani), a cerut-o de soţie după doi ani de relaţie. Bărbatul, care are o avere de 350 de milioane de dolari, i-a oferit artistei un inel de logodnă cu diamant de 4,5 milioane de dolari.

JLo, care are o avere de 400 milioane de dolari, a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, între 1997-1998, Cris Judd, între 2001-2003 şi Marc Anthony, între 2004-2014. Diva a primit primul inel de logodnă de la cel care avea să-i devină primul soţ. Şi nu a fost deloc ieftin!

Fost ospătar devenit restaurator, Ojani Noa i-a oferit lui Jennifer un inel în valoare de 1 milion $, în 1997. Şi al doilea soţ, dansatorul Cris Judd, i-a pus pe deget lui JLo, în 2001, un inel de logodnă cu smarald de 1 milion $. Jennifer Lopez a mai avut o relaţie despre care presa a scris la greu cu actorul Ben Affleck. El i-a oferit, în 2002, un inel de logodnă cu diamant roz, de 2,5 milioane de dolari.Dar nu a fost cu noroc, fiindcă s-au despărţit după numai un an.

În 2004, însă, JLo a primit un nou inel de logodnă cu diamant albastru, estimat la 4 milioane $, de la Marc Anthony. Din căsnicia cu faimosul cântăreţ au rezultat gemenii Max şi Emme, de 11 ani. Însă nici de această dată Jennifer Lopez nu a avut parte de o căsătorie pentru toată viaţa.

Din păcate, nici viitoarea ei căsnicie nu se anunţă a fi durabilă.Deja, fostul jucător de baseball Jose Canseco i-a atras atenţia divei că Alex Rodriguez o înşală cu fosta lui soţie, Jessica. JLo a mai fost cerută în căsătorie de rapperul Sean Combs, cu numele de scenă P Diddy. Însă ea l-a refuzat.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *