Irina Rimes: „Piesa «Băiatul meu frumos» e dedicată omului care m-a reînviat“

Irina Rimes a lansat o nouă piesă, cu tot cu videoclip, dedicată unui bărbat special din viața ei. Imediat după lansare, solista a dat un interviu în care a spus cum se simte după problemele de sănătate pe care le-a avut, dar și impresiile despre vacanța exotică de la începutul anului, petrecută cu partenerul ei de viață.

Irina Rimes (28 de ani) le aduce fanilor o piesă sensibilă, al cărei clip cuprinde momente emoționante din cadrul turneului “Cosmos”. Piesa, numită “Băiatul meu frumos”, îi este dedicată omului care și-a pus amprenta asupra Irinei și a universului ei. “Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum, alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena e locul unde nu avem altă credință decât MUZICĂ, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește.

Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune. “Băiatul meu frumos” e dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat că să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a mărturisti Irina Rimes. Piesa a fost compusă de Irina Rimes – text și linie melodică, Damian Rusu – producție, Andi Bănică – backing vocal. Acesta din urmă este fostul soț al solistei, de care s-a despărțit, dar cu care a rămas în relații foarte bune.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *