Inna stabileşte un nou record |

Inna stabileşte un nou record

Inna stabileşte un nou record. Artista tocmai a depăşit două miliarde de vizualizări pe propriul canal. În total pe YouTube, se apropie de trei miliarde de vizualizări, poziţionîndu-se pe locul 73 în lume. De curînd, artista a ajuns la trei milioane de abonaţi pe propriul ei canal de YouTube, devansînd artişti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

„Nu pot decît să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele şi că îmi ascultă piesele. Le mulţumesc şi nu pot decît să îi asigur că urmează şi mai multă muzică”, a declarat Inna.

Cel mai recent single, „Ruleta”, are aproape 80 de milioane de vizualizări în două luni şi jumătate. Inna a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – Inna cîntă cu bandul pe acoperişurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari oraşe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach în Los Angeles, dar şi Bucureşti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele Innei în toată lumea.

Inna se numără printre puţinele artiste care nu au ajuns la bisturiu, de dragul aspectului fizic. Inna spune adevărul şi confirmă faptul că nu a avut niciodată nevoie de vreo intervenţie estetică.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *