Gwen Stefani şi Blake Shelton se pregătesc de nuntă

Gwen Stefani şi iubitul său Blake Shelton s-au logodit în urmă cu două luni, la ferma lor din Tishomingo, Oklahoma, şi îşi fac deja planuri de nuntă, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Gwen Stefani şi Blake Shelton sunt nerăbdători să ajungă în faţa altarului şi, având în vedere actuala pandemie de coronavirus, ei se gândesc la o nuntă restrânsă, la care vor participa doar rudele şi prietenii apropiaţi, potrivit revistei People.

Va fi cea de-a doua căsătorie pentru Gwen Stefani şi a treia pentru Shelton. Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani şi muzicianul country în vârstă de 52 de ani s-au cunoscut în platoul programului muzical The Voice, în 2015, în timp ce ambii se recuperau după respectivele despărţiri. Blake Shelton a divorţat în acelaşi an de Miranda Lambert, în timp ce divorţul lui Stefani de muzicianul Gavin Rossdale s-a pronunţat de abia în 2016.

Cererea în căsătorie a avut loc la sfârşitul lunii octombrie la ferma din Oklahoma, acolo unde cei doi s-au izolat pe perioada pandemiei de coronavirus. Ei au împărtăşit fericita veste cu milioanele de fani de pe conturile lor de Instagram. “Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a scris Blake Shelton, în fotografia în care se sărută cu artista, iar Gwen îşi etalează mândră inelul cu diamant.

Chiar dacă nu se ştie data exactă a căsătoriei, o sursă apropiată cuplului a făcut câteva dezvăluiri despre marele eveniment. Potrivit sursei, cântăreţul a construit o capelă chiar pe terenul fermei sale din Oklahoma. Cântăreţul a cucerit-o definitiv pe Gwen, mai ales că acesta are o relaţie extrem de apropiată cu cei trei copii ai artistei Kingston, în vârstă de 14 ani, Zuma, 12 ani şi Apollo, de 6 ani. Potrivit revistei americane, Shelton le-a cerut voie băieţilor înainte de a cere mâna mamei lor.

Viitorii soţi se înţeleg bine nu doar pe plan personal, ci şi pe cel profesional având în vedere că au lansat mai multe colaborări împreună, inclusiv piesa “Nobody But You”, care a ajuns pe primul loc pe listaa Country Airplay a revistei Billboard. Ei interpretează împreună şi cântecele “You Make It Feel Like Christmas” şi “Go Ahead and Break My Heart” de pe albumul “If I’m Honest”, lansat de Shelton în 2016.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *