Fuego: ”Relaţia mea cu Ana Maria nu mai există”

Fuego este unul dintre artiştii îndrăgiți din România, iar viaţa sa profesională a fost mereu în atenţia publicului. Ceea ce se întreabă însă mulţi este de ce nu are artistul o iubită. Cei care îi ştiu povestea îl înţeleg, pentru că Fuego a trecut prin clipe extrem de grele, în urmă cu mai mulţi ani. A fost la un pas de nuntă, însă, din păcate, relaţia lui s-a încheiat. Şi de atunci, nimeni nu a mai ajuns la inima lui.

Fuego a avut o relaţie foarte frumoasă cu o tânără pe nume Ana. Cei doi se iubeau şi se vedeau împreună pentru tot restul vieţii. Şi chiar şi părinţi. Ana a şi fost, de altfel, însărcinată de două ori, dar din păcate a pierdut ambele sarcini. A făcut chiar şi tratament la vremea respectivă, totul pentru a-i îndeplini dorinţa cea mare iubitului ei. Din păcate, pierderea sarcinilor i-a îndepărtat pe cei doi.

„Relaţia mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego la vremea respectivă. El şi-a văzut de cariera lui, iar fosta iubită de viaţa ei.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *