Fosta iubită a lui Rod Stewart face dezvăluiri

Povestea lor de iubire s-a întâmplat acum mulţi ani, însă Britt Ekland are nişte amintiri spumoase despre Rod Stewart

Ajunsă la 77 de ani, actriţa suedeză Britt Ekland a simţit nevoia să rememoreze nişte amănunte picante din relaţia ei de doi ani cu Rod Stewart (75), desfăşurată între 1975 şi 1977. Astfel, fosta Bond Gril a povestit că Rod este singurul ei ex de care s-a despărţit cu scandal şi cu care a rupt orice comunicare ulterior. Aşa se şi explică de ce acum a făcut acest gest de a dezvălui, bunăoară, că lui Rod îi plăcea să poarte chiloţii ei.

Totodată, Britt susţine că Rod nu stătea prea bine cu banii în acea perioadă – de aceea o punea pe ea să plătească chiria, în schimb el îşi arunca banii pe haine de firmă, iar ei nu-i cumpăra niciodată nimic. De notat că această relaţie a venit pentru Britt după ce divorţase de celebrul comediant Peter Sellers, cu care are o fiică, Victoria, divorţul survenind pe motiv de violenţă domestică din partea lui. “Peter îmi dăduse cardul lui de la Harrods, dar nu l-am folosit niciodată pentru altceva decât lucruri de bază, absolut necesare. Lumea credea că el îmi cumpăra costume Chanel, dar eu le copiam, comandându-le la croitoreasă. Niciodată nu am fost o femeie întreţinută. Mereu am muncit şi mi-am plătit singură lucrurile. Totuşi, a fost ciudat apoi, când eram cu Rod Stewart, să merg cu el la shopping şi să-l urmăresc cum îşi cumpără haine de la Yves Saint Laurent, iar mie nu-mi ia nimic. Iar eu mai şi plăteam 100 de dolari pe lună pentru spaţiul în care locuia cu mine”, a declarat ea pentru Mail on Sunday. Ce-i drept, Ronnie Wood, chitaristul de la Rolling Stones, a povestit şi el cândva că Rod Stewart este foarte zgârcit… “Mai mult, mai şi împrumuta lenjerie intimă de la mine”, a continuat Britt. “Îi plăceau mai ales chiloţii mei din mătase. Pe aceia îi purta des!”

Mulţi dintre fanii lui Rod îşi vor aminti acum că artistul a experimentat o perioadă în care purta colanţi şi avea mişcări de dans despre care mulţi comentau că ţineau de cealaltă comunitate sexuală… Şi nu e greu să ni-l imaginăm dansând prin casă în chiloţi de femeie şi cântând: “Do Ya Think I’m Sexy?”. Rămâne, totuşi, întrebarea, de ce o doamnă de 77 de ani ar simţi nevoia unor astfel de dezvăluiri lipsite de eleganţă, la 43 de ani de la încheierea relaţiei cu Rod .

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *