„FLORES CAMPI – 18”

Grupul ”Flores Campi” al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași a fost înființat în anul 2000 la inițiativa prof. Sorin Danciu și cu susținerea  regretatului compozitor Dumitru Lupu.

Încă din primul an de activitate , membrii grupului au poziționat Călărașiul pe harta muzicală națională prin prestația excepțională a tinerilor interpreți în cadrul concursurilor naționale și internaționale de gen, în emisiunile radio și tv, în rolurile deținute în filmele muzicale pentru copii, dar și în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Anul acesta, printr-un eveniment aniversar ce va avea loc vineri, 16 noiembrie 2018, Grupul ”Flores Campi” sărbătorește 18 ani de activitate neîntreruptă. Cu acest prilej, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează un program care cuprinde un workshop, proiecția filmului muzical pentru copii ”Pădurea albastră” (în care au evoluat și o parte din membrii grupului), momentul aniversar încheindu-se cu o întâlnire muzicală cu surprize la care vor lua parte în recital Ileana Șipoteanu și Ionuț Dulgheriu.

Prezentatorii evenimentului sunt Ionuț Dulgheriu și Denisa Pârvu.

 

PROGRAM:

  • Ora 12:00 – Ateliere – susținute de Prof. univ. dr. Daniela Vitcu – Decan Facultatea de Arte – Universitatea ”Ovidius” Constanța
  • Ora 15:00 – Proiecție film
  • Ora 16:30 – Întâlnire muzicală cu surprize

INTRAREA LIBERĂ

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *