Festival-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ”FLORI DE MAI”–EDIȚIA 30–ANIVERSARĂ

Festival-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ”FLORI DE MAI”–EDIȚIA 30–ANIVERSARĂ

Consiliul Județean Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și TVR 3 vă invită în perioada 25 – 27 mai 2018, la cea de-a 30-a ediție a Festivalului – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești  ”FLORI DE MAI”.

Concursul va avea loc în Sala de spectacole  ”Barbu Știrbei”, iar Gala Laureaților pe scena amplasată în fața Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Festivalul se va încheia cu recitalurile extraordinare susținute de Luminița Anghel și Direcția 5, dar și printr-un impresionant spectacol de lumini și culori.

”Festivalul – concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești  ”FLORI DE MAI” a ajuns anul acesta la cea de-a 30-a ediție și, în acest sens, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și-a propus să transforme cele trei seri de concurs într-un spectacol deosebit care să ajungă la sufletul publicului spectator. În acest moment aniversar țin să mulțumesc tuturor celor care au contribuit,  de-a lungul anilor, la promovarea acestui proiect cultural la nivel național. Sperăm că publicul ni se va alătura pe parcursul evenimentului, când municipiul Călărași se va transforma într-un oraș plin de muzică, lumini și culoare. Succes  tuturor concurenților!”, a declarat Mihaela Petrovici, managerul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Festivalul se va desfășura după următorul program:

25 mai, ora 19:00 – Sala ”Barbu Știrbei”: Concurs

Recital OANA  RADU /  NICO

  • preț bilet 10 lei

26 mai, ora 19:00 – Sala ”Barbu Știrbei”: Concurs

Recital FREESTAY / ILEANA ȘIPOTEANU

  • preț bilet 10 lei

27 mai, ora 19:00 – Gala Laureaților

               Recital  LUMINIȚA ANGHEL / DIRECȚIA 5

 

Din juriul festivalului vor face parte specialiști și  personalități consacrate ale muzicii ușoare românești: Viorel Gavrilă, Ileana Șipoteanu,  Bogdan Dragomir, Liviu Manolache , Virgil Pețanca.

Prezentatorii festivalului: Daniela Mihai Soare  – jurnalist Radio România Actualități, realizator emisiunea ”Clubul prietenilor de la 10” și  Eugen Rusu – jurnalist Radio România Actualități și TVR.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *